Dokumentacija razvojnog tima

MelanyWiki sadrži opise, uputstva i specifikacije Balans Informacionog Sistema.

Ovde se mogu naći podaci o dizajnu, strukturi, tehničkim zahtevima, parametrima, konstantama i drugim temama koje se tiču izrade i funkcionisanja serverskih i klijentskih komponenti programskog paketa. Opisana su i javno dostupna rešenja napravljena prema specifičnim zahtevima klijenata. Ulažemo velike napore da dokumentacija bude tačna i sveža ali treba imati u vidu da se mogu pojaviti odstupanja u odnosu na poslednje produkcione verzije naših i sistema trećih lica ovde opisanih.

Sadržaj je podeljen u dve zone: javno dostupne informacije i informacije dostupne zaposlenima i partnerima Melany Software tima.
Za pristup zatvorenim informacijama neophodno je izvršiti autorizaciju prijavljivanjem svojim korisničkim nalogom na ovom sajtu.

StranaOpis
Korisnička uputstvaKorisnička uputstva za standardne module programa.
Razmena podatakaOpis sistema sinhronizacije podataka između dislociranih radnih jedinica korisnika Balansa.
Šifarnici, autorizacija i parametri programaPodešavanje aktivnih šifarnika programa, korisničkih prava i dozvola i ostalih parametara koji upravljaju radom programa.
Dokumenti, uputstva, zapisi i procedureInformacioni sistem Balans prepoznaje i obrađuje veliki broj različitih vrsta dokumenata, zapisa i procedura. Opisana je svrha, način upotrebe i zapisa svakog od njih.
Objekti, proizvodnja, organizacione jedinice i ljudski resursiManipulacija zalihama robe i gotovih proizvoda, upravljanje proizvodnim jedinicama i organizacija zaposlenih.
Arhitektura sistema i baze podatakaJavni podaci o strukturi baze podataka, značenjima pojedinih zapisa i načinu za interakciju drugih (sopstveno napisanih) programa sa Balans informacionim sistemom.
Internet servisi (Balans Web API)Javno dostupne procedure, uputstva i specifikacije za pristup sistemu preko internet servisa (web services).


Zapisi u ovoj zoni odnose se na detalje o načinu i principima rada programa i kao takvi se smatraju poslovnom tajnom Melany Software tima.
Pristup imaju samo ovlašćena i registrovana lica Melany Software kao i ovlašćeni partneri i spoljnji saradnici sa potpisanim ugovorom o poverljivosti.

Detaljne informacije o registraciji mogu se dobiti slanjem e-mail zahteva sa imenom, radnim mestom, nazivom firme i brojem ugovora o saradnji na prodaja@melany.rs.

© Pristup sadržaju Zone N1

  • start.txt
  • Last modified: 2019/04/19 22:04
  • by milano